Pavučina snů....
Anotace: pěkná blbost :-D
pavučina snů...
muška zlatá uvízla na stříbrné niti,
plácá se tam jako šílená,
zavírá očka a začíná sníti,
ví že život svůj už zabila...
každou chvilku pavouk jako alabastr,
přileze a do krve jí stříkne jed,
a ona ví,že neucítí už nic,
jen bláznivé opojení z blízkosti smrti...
už je tady, její očka se ještě třpytí,
slzou co kane jí s oka,
už ví,že musí tam daleko jíti,
že z ní zbyde jen slupka zlatá...
a přestala se bát, a na pavouka kouká,
oči rozšířené v úžasu,
ten netvor, už se jí ošlivý nezdá,
ta černá kůže, velké oči...
on zastaví se nad ní, kusadla připravená,
náhle se zadívá, že ta muška zlatá,
se nebojí a očima ho hltá,
dívá se dívá a odevzdává se mu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)