Vyznání z rána kocoviny...
Anotace: ráno jsem ji našla...dokončena...a pak jsem si i vzpomněla...*.* nikdo kromě mě to nemůže pochopit...
Nebyla to vodka
ani obyčejná voda
byla to voda ze záchoda
..
.
A i když se to nezdá
já jsem ráda blízko tebe
..možná trochu chladná
ale štastná,že se sejdem
Vim že na tě nemam
a trochu mě to mrzí,
s lidma tady splývám,
ale my si nejsme cizí...
pro mě jsou tvý gify úžasný
a u fotbálku?
ne zlato,nežasni...
Řakls mi miluju tě
a považovals to za vtip
a já teďkon chci tě
-tak se tomu nediv...
protože přece my prý jednou
budem spolu...
i kdyby to mělo bejt
kvůli tomu alkoholu...
sem za to šťastná
protože tě už delší dobu chci...
ty se nemusíš bát
neboť v jiném srdci jsi...
Uvězněn
dokonale a dlouze...
A já jen umírám
v týhle depresivní touze...
Potop mě
Přežiju to
...
Přečteno 455x
Tipy 13
Poslední tipující: Mana--, dva, Mraveneček, Toker, Holis, už ne pernikova princezna, 0-0, B.a.r.b.a.r
Komentáře (3)
Komentujících (3)