Tři přání
Přeji si, aby...
...když nakreslím Ti křídla
na Tvá hebká záda
mohla jsi vzlétnout.
...když vykouzlíš můj úsměv
ať vtiskne sobě tvar
ať můžeš si na něj lehnout.
...když pošlu Ti polibek
jako zvuk či pouhé slovo
ať dojde citu Tvých rtů!
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Mario de Janiero, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)