klekání
Anotace: To, co nebude, to je mý... proto teď zazvoní klekání
Sbírka:
letos
.
někdo mi věnoval tyhle řádky:
a jen si stýskej
-potom nenudíš se
a jen se směj
-i o tom stýskání
hrana nám hraní
rozhraní...
veverka ...milá slova
k lísce...
a zvon si klekne
....
je klekání
***
a mně to klekání (mimo jiné) nešlo z hlavy...
*********************************************
.
Bam bim... a bude klekání
můžem i něco zachránit
zkusíme chvíli zastavit čas
a taky nevnímat na blízku sráz
Bim bam... to klekání už zvoní
kobylce jedné ze stáda koní
to klekání znamená milování
to milování znamená vino braní
Bam bim mou vinu odzvání
to stádo dál se dnes prohání
zkusme teď chvíli zastavit čas
to klekání znamená radosti v nás
....... Bim bam
....... bam bim
....... já vím
....... s ním
....... sním...
.
.
Přečteno 603x
Tipy 47
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pejrak, hezule, NikitaNikaT., Holis, Triffid Kolbe, j.c., Zdeněk Farkaš, abcabcabc, Manon.H, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)