Jsi...jsem..
Anotace: ...a ještě mnohem, mnohem víc
Jsi magnetický pól
já střelka od kompasu
co zabloudila v bouři času
osoba s omezeným ručením
a na tom už nic nezměním
jsi ta co "škrtneš a už hoří"
tou pravdou jsi co mýty boří
tajemná, jak hrad v Karpatech
nádherná, až se tají dech
já budu loukou, která rosí
ty tvoje malý nožky bosý
ústy, co něžně líbají
tě celou (zatím potají)
Přečteno 760x
Tipy 22
Poslední tipující: KILLVIR alias woody jelen, MartinK, Jin, Bíša, NikitaNikaT., Churry, strašidýlko-střapatý, danaska, Lota, sondulacek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)