Citáty
Láska je svědkem Jehovovým...
při transfůzi citů z přesvědčení páchá sebevraždu.
Sex je ochočeným koněm,
který neumí ani do dvou počítat.
Láska hraje roli Konkubíny v komedii zvané Holokaust,
protože,a to zdůrazňuji,
nevidí,neslyší,pouze šeptá:
,,Miluji tě!"
Milování je excesem pro Ježíše,
snem pro Marii z Magdaly,
komedií pro Marii
a sexem pro Adama a Evu.
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)