nic mezi tím
Anotace: basen s kontrastem a nicim mezi tim
Tady a sám, sedím, nic nevnímám
nepláču, nedýchám
jen sleduju, jak padá mi další šedivý vlas
někde s tebou, ležím, věrně tě poslouchám
miluji, odříkám
jen cítím, jak chřadne mi hlas
buď trn anebo kvítko
na ruku mi spadne
nic mezi tím není
nic není snadné
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)