I promised myself
I promised myself,
že pomáhat ti budu více.
I promised myself,
že rozčervenám ti líce.
I promised myself,
že budeš pyšný na má slova.
I promised myself,
že tu budu já, která Tě schová.
I promised myself,
že i slunce padne k tvým nohám.
I promised myself,
že nedojde k světovým nehodám.
I promised myself,
že večer až půjdeš spát.
I promised myself,
že nenechám Tě samého v ložnici stát.
I promised myself,
že rozežehnou se plameny naděje.
I promised myself,
že naše láska, plná radosti, uspěje
I promised myself,
že lépe budu volit svá přání.
I promised myself,
že jen pro Tebe celý den budu kmáni.
I promised myself,
že neopustím Tvé oči jasné.
I promised myself,
že neopustím Tvá ústa krásné.
I promised myself!
Přečteno 580x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)