Anotace: Dívka, sedící uprostřed noci u nádherného vodotrysku, v povzdálí se pase krásný bílý jednorožec...
Sedím tu a na Tebe se dívám,
sedím a tiše píseň zpívám...
Uprostřed noci tu sedím
a... na tu krásu hledím,
dívám se stále, na tu krásu
a nevycházím z úžasu...
Sedím tu, Tebou zmámená...
a šťastná... co to znamená...?