daň
Má duše a srdce krvácí
to jIž lásce pLatí daň
rozervány na kUsy se ztrácí
opoustí tvá moJi dlaň
cit zapovězený dovolil sI vzkvést
ovládl mysl zcela
vybral těžce schůdnou z cesT
kde barva černá zbĚlá
teď svět není jako dříve
už ušli jsme cesty kus
než dáma s kosou přijde
nezapomenout na vše zkus
Přečteno 436x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Lorraine, hanele m., Mbonita, Maro Deives
Komentáře (5)
Komentujících (5)