zvpominky jsou fajn,,,ale nekdy boli,jinak moc pekna basnicka ST
04.11.2008 09:06:00 | strašidýlko-střapatý
máš pravdu, vzpomínky jsou krásné, měly bychom si je uchovat ale někdy je třeba udělat krok kupředu, i když se třeba zdá že je to strašně težké, stačí chvíle, kdy poznás nekoho jiného, a ten krok kupředu je tak snadný...
03.11.2008 20:38:00 | Caracol