Není to můj osud...
Anotace: vše není souzený..
Možná není osud můj,
abych vedle tebe mohlá stát,
možná není osud můj,
abych se na novou cestu mohla zase dát.
Asi mi není souzený,
abych mohla zase pro "někoho žít",
proč by vše jinak bylo zkažený
a já nemohla tam kde chci být...
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)