Nemám sílu odejít
Anotace: ... z něčeho, co vztahem není a nikdy nebylo ...
Hej, nech mě být,
Chci spát s Tebou..
Proč…proč jen snít…
Vím, jak to je a Ty nejspíš taky,
Nad námi se zatahují černošedé mraky.
Uléhám sama noc co noc,
Už nebaví mě prosit:
Přijď, chci Tě moc…
Ty nemáš zájem se mnou být,
Ty nechceš sám za mnou jít –
Ty mě nemáš tak moc rád,
Jak bych si přála –
Já jsem dobře věděla,
Proč jsem se Tvých citů bála…
Tvé oči chladné –
Naši touhu v Tobě vidím –
Jsem s Tebou jen kvůli sexu –
Víš, trochu se za to stydím.
Nejsem šlapka laciná,
Ne? Za lahvinku vína
Levného
Když ve mně v noci spíš
Já na to čekám
…a Ty to víš….
Pak rozkládáš se v mém objetí
Máš ustláno po mém boku
Ráno brzy uletíš
Proměním se v slzavou stoku…
Jsi to Ty?
Jsem to já?
Co to všechno znamená?
Přemýšlím o tom,
Že přetnu pouto, co nás k sobě táhne –
Avšak cítím, že nejen tělo,
Ale i mé srdce po Tobě dál prahne.
Stále to zkouším
A vždy – víla zlomená
Ďáblem krásným
-neodolám -
Zmámená…
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Holis, Keroll, NikitaNikaT., Bíša, WhiteSkull, enigman, Mbonita, WAYWARD, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)