Zůstal
Anotace: Věnováno mému muži...
Jsem ráda
že zůstal...
Jsem ráda
že dává mi lásku z hloubi sebe
že je moje duše čistší
než modré nebe
a teď i bez mráčku
Zasloužím si jeho cit
lásku i tělo
Jeho péči
která léčí...
Je to On
kdo mě má
a jen On mě zná
všude tam kde chci já...
tak tímto ti děkuji...
Můj muži...
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)