Nespoutaná
Anotace: Zdravím všechny na Literu! Vrátila jsem se po dovolené a nával práce mi umožnil mrknout se sem až teď.Takže jedna básenka na rozjezd..
Odložím svůj stud
pověsím ho na ramínko do skříně
vlezu k tobě do pelíšku
příst budu jak kotě - tiše a nevinně..
Jenže neschoulím se do klubíčka
mé tělo na svém ucítíš
to až stane se ze mě dravá kočka
co ještě nezažil jsi - uvidíš
Temnou noc vášnivý sten přeryje
Duše a těla v jedno splynou
Tma vše pohltí, rozpaky zakryje
už nebudeš chtít nikdy jinou..
Komentáře (9)
Komentujících (9)