Jsi moje láska
Anotace: Pro mého medvídka =o*
Jsi má láska veliká,
občas taky nešika.
Moje srdce jen pro tebe plesá,
občas i smutkem klesá.
Jsem ráda že tě mám,
ráda si s tebou povídám. Vážím si tě strašně moc,
přes den i noc.
Už abysme byli spolu,
dost už bylo toho schonu =)
Přečteno 875x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)