sítě
Zas mávám křídly
co mi chybí
padám..a kdyby
jsem volal o pomoc
ta noc je hluchá
neuslyší
z mý hlavy všechny myši
už vzaly do zaječích
a chrabrost má chlouba
v ztečích
mně dávno opustila
jediná ty jsi zbyla
i když jsem zvyklej na rány
věřím v tvý sítě záchraný...
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: Marupiara, Holis, labuť, Mbonita, Churry, NikitaNikaT., WhiteSkull, monterka, Seendy
Komentáře (2)
Komentujících (2)