* * * ? MAY DAY ? * * *
-------------------------------------------------------
* ; * Ty sama * ; *
* ; * Já sám * ; *
* ; * To co Ty * ; *
* ; * R Á D * ; *
* ; * Tisíckrát dám * ; *
* ; * Ve spaní * ; *
* ; * Šeptávám * ; *
* ; * "Chceš li"? * ; *
* ; * Se směj * ; *
* ; * Není mi pomoci * ; *
* ; * MAY DAY * ; *
* ; * MAY DAY * ; *
* ; * MAY DAY * ; *
! ! ! MĚ DAY ! ! !
___
Komentáře (10)
Komentujících (9)