proč
Anotace: a nehledám odpovědi...
Bože,
pro každého chystáš jinou cestu
každý si svůj osud vede sám
už i tím, že se poddá
Proč cítit tíhu světa je tak ...je tak bolavé
bez bolesti však krásy není
ptám se proč tíha světa srdce plní
proč slzička úsměv zrodí
proč nejkrásnější chvíle jde zažít až po těch nejtěžších..
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Rbb, hyenka, Bíša, WAYWARD, NikitaNikaT., WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)