Činy
Anotace: Nešťastná láska a její následky...
Bylo nám spolu krásně,
Až jsme skládali básně,
Měli jsme spolu chuť i létat,
Vstříc osudu společně tu stát
Ten pocit ale je pryč,
Měl jsi ke mně klíč,
Ten jsi od sebe odhodil,
Mně ze světa sprovodil,
Žádná slova – lepší než činy
Ticho proťal zvuk gilotiny,
Který naši lásku přeťal,
I když se mě nikdo neptal,
Proč by se mě měl někdo ptát?
Já mám přeci ve všem obstát,
Ale teď nevím jak dál,
Mé tělo vezou na sál…
Komentáře (0)