HELE! NA!
Anotace: Nejen pro Helenky
Světýlka očí tvých skryjí se pod víčky
pohrej si v myšlenkách s těmito slovíčky
Rozkrývej pomalu písmo po písmenku
přečti si svoje Já,
přečti si Helenku...
Jako dva paprsky sluníčka- Helia
osvítí myšlenku, která se vtělila
Prozáří pod víčky světýlka myšlenku
odhalíš, rozkryješ v podstatě Helenku
Víš ty, že jméno tvé ukrývá svítání?
To co se dovídáš, to dáváš bez ptaní
Pro spící přírodu, jako když zelená
poznání vydáváš, vždyť ty jsi HELE! NA!
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: maranika, Tacca, Puck, Holis, Mario de Janiero, Mbonita, WAYWARD, Helena Sládková
Komentáře (4)
Komentujících (4)