Poklad
Anotace: Co pro mě znamenáš
Tak jako basy duní,
tak i mé srdce tluče,
jsi můj poklad,
zakopán v řece.
A duše smutní,
příliv dává,
odliv bere,
tvá něha sálá,
můj žal se dere.
Chci otevřít,
a vykřičet,co cítím,
jsi to ty,je to ono.
Proč na tebe myslím,
jsme jak puzzle,
bez spojení,
jsi tady,a hle,
čas čeká,na opojení.
Jsi pro mě vším,
děkuji ti lásko,
teď už to vím...
Přečteno 592x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)