Ppočítám ppitomá zzvířátka
Jako zaláskované prasátko počítám ovečky
A stavím na čísle dvě, tak koktám:
Tř…tř…tř…tři, čt…čt…čt…čtyři
Nejde to, fakt, tulipán se nesměje
Jen zčerná a lehce dává hlavu na stranu
V bublině vlastního neuskutečněného snu
Se kutálím ven do špinavého parku
Prý vítěz, ušklíbnu se a fakt docela stydím
Vždyť pohár za poslední místo už mám
V kárované tašce přes rameno
Kolem lítají čísla jako vlaštovky
Sedají na drát před odletem
Spojení je přerušeno, je jich víc než dost
V dálce slyším smích tak na půl metru
Jde jen o strakaté krávy na houpačce
Cpu si ze zoufalství břicho, stejně hladovím
Žiji ve vzpomínkách z budoucnosti
To je jako červená šipka s nápisem: Doprava
Srdíčka lásky poletují sem a tam
Jsem růžové prasátko s tím tulipánem
Ach mé ovečky kudrnaté s jemnou vlnou
Ppppp…pět a poslintal jsem se od hlavy až k
Ppppp…patě
Přečteno 415x
Tipy 15
Poslední tipující: Marfuša, jedam, AlenaMarieK, isisleo, JardaCH, Psavec, labuť, hanele m., Lota, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)