Prostě Ty
Krutá a drzá,
ledacos zvrzá,
ale tak hrdá,
silná a tvrdá,
hlavu vždy zpříma,
ďábel tu dřímá,
v andělském těle,
vzhlíží tak skvěle,
jsi pepřem i medem,
třebas ať vedem,
se za ruce spolu
do pekel dolů,
i do žhavé zbroje,
ale ať jsi jen moje!
Buď má!
Přečteno 441x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Holis, Psavec, labuť, Mario de Janiero, Bíša, WAYWARD, Lorraine, Maro Deives
Komentáře (4)
Komentujících (4)