anděl
Anotace: ..láskyplné zamyšlení..
Slzu
jsem uronil
nad Tvojí krásou,
a lítost
naplnila bytí mé,
že v prstech
mých není citu,
sedl jsem si
zkroušený
na Tvou římsu
duše
a sledoval
každý pohyb
Tvého kartáče,
jež češe
Tvůj hebký vlas,
často
tu sedávám
a netěší mě příliš
hrátky nebeské,
jen zvolna
střídám
nádech s výdechem,
vždyt nebe
je tu..
se mnou
ve Tvých očích,
tak pro Tvář lásky,
jsem
ted z římsy
skočil dolů,
abych poznat
kouzlo
doteků Tvých
směl,
křídla
uložil jsem
do přihrádky
u nebeské brány
a skočil
střemhlav
do Tvého srdce...
Přečteno 688x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, JR, Bíša, jedam, Psavec, just me, csieksbo, labuť, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)