Pěkné-správné, ale na tebe a tvůj temperament trošku plytké a takové prázdné. Ale tys to tak cítila a napsala, prostě je to pěkné!
05.11.2008 08:14:00 | Přítel
dušinko, chápu... a víš, udělala jsi dobře, asi... i když-kdo určuje co je správné a co ne? Ale cítíš-li to tak, tak je to správný a já ti přeju mocinky moc štěstí, vždyt víš ;-)
05.11.2008 01:22:00 | Caracol