Anotace: Hlásím návrat po hodně špatném období, ale už je líp, jen jsem utahaná. Ale tady mi zase bude dobře.
Ten pocit znám, ikdyž bych ho radi neznal. Jak přiléhavě a slehkostí jsi jej popsala. Tímhle veršem jsi porazila únavu. Líbila se mi.
24.09.2005 21:02:00 | WhiteShadow
ještě jsem nečetla komentáře..a jistojistě jsem věděla..že napsala-li sem něco Cecil..bude se to týkat jejích oblíbených osem...to si tedy šplhla..!!
ta báseň má velkou hloubku!!
16.09.2005 13:57:00 | šuměnka
Ahoj, vítám další závislačku.
Jsem rád, že jsi pryč z těch sítí.
Tady tě pavouk nechytí.
Ať je zase co nejdříve dobře.
09.09.2005 20:21:00 | Mourek