Krátká
Anotace: Chvilková slabost :)
Láska je stín, jenž stíní někdy srdci,
láska bolí a chceme ji přeci.
Může být krásná i nehezká,
může být peklo či brána nebeská.
Kdo lásku chce přijmout, měl by ji i dát,
kdo už ji má, měl by být rád.
Láska nás těší, klame i zabíjí
Však chceme ji všichni – aspoň na chvíli.
Přečteno 529x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Ma.Zel, Aka Kiss, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)