jsme dva........
Anotace: nikdy se mi neztrať.......
Jsme dva
a přesto mám někdy pocit,
že jeden.
Když odcházíš,
jako by s Tebou,
odešlo něco ze mě.
Když jsme spolu,
žijeme jenom,
ve svém světě.
Ostatní ho neznají,
je jenom náš.
A pak se probereš,
podíváš na hodinky a zjistíš,
že je čas jít.
Zas jednu část,
ode mě oodělit.
Dotek ruky,
sevření u srdce
a pak prázdnota.
Jak se mi ztrácíš z očí,
bez Tebe nejsem
a už nikdy
nedokážu být.........úplná!!!
Komentáře (0)