Přiznávám se
Anotace: proč neříct nahlas to co je pravda! Věnováno všem lidičkám z tehleté stránky co mi píšou
Přiznám se k tomu,
že nechci z domu,
přiznávám se že cítím,
i když to někdy nenávidím,
přiznávám se k lásce,
která pohltí někdy mé srdce,
přiznávám se dobrovolně,
že mi je překrásně!!
.
.
.
přiznávám se že mám přátelé,
a jsou po republice celé,
přiznávám že si ráda povídám,
proto fajn lidičky vyhledávám,
.
.
.
A to jsou ti co tady píší básničky,
považuji je za své lidičky,
i když jsem je nikdy neviděla,
i tak jsem jim důvěru dála,
Mám vás ráda sluníčka,
je to psané ze srdíčka!
Děkuji že jste
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: losscar, Holis, Psavec, Květka Š., Bíša, Caracol, Mbonita, Tacca, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)