Je sladká
Anotace: Bolí, hřeje, pálí, ale je sladká :-)
Že láska bolí?
Každý to někdy poznal
Ale i hřeje,
když polibek první si dostal
Na rtech tě pálí,
ještě dnes to cítíš
Tak čeho se tak bojíš?
Bolesti? Zklamání? Marnosti?
A kde jsou něžnosti?
Ty přece lásce sluší víc než slzy hořkosti
Tak se jí nebraň a ochutnej...
........vždyť je tak sladká
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Juraj Hrom
Komentáře (1)
Komentujících (1)