***HOBBY***
* * * ? PLACHOST ? * * *
* * * ? LENOST ? * * *
* * * ? TÁPÁNÍ ?* * *
* * * ? v SOBĚ ? * * *
* * * ? S Á M ? * * *
* * * ? ne VY znání ? * * *
* * * ? TO JE MOJE ? * * *
* * * ? HOBBY ? * * *
* * * ? JÁ UŽ NE vím ? * * *
* * * ? CO BY ? * * *
---
Komentáře (4)
Komentujících (3)