Anotace: ...myslím, že básničky nemusí být nutně prosoleny slzami.. stejně tak jako my, kytky a ti nenahraditelní, dlouho nevydrží...
tohle mi k tobe vubec nesedi, je to jako bych si oblekla ja ruzovou kosili, presladle, nasladle az hruza, promin,ale tohle ne...
06.11.2008 11:31:00 | saddova