Anotace: Vulgární název básničky, která píše o způsobu, kterým se vysvobodím ze zajetí lásky. Moje city se nemohou změnit, ať s tím dělám cokoli, avšak mohu zkrotit sám sebe, když začne mě ona nenávidět ? Aneb básnička o tom, jak zničit čekání a naději zároveň.
APCH: člověk si hold nevybere? Myslím si,že v tomhle si vybere..Ale že zrovna takhle?
JR:/..../
/víc je u 1.A/
09.11.2008 13:39:00 | amores peros
To řešení naprosto chápu. Ačkoli se může zdát zbabělé, člověk si holt nevybere.
08.11.2008 17:56:00 | 0-0
krásné dílko =)
Řešení ne jediné
a nikoli neviné
bez viny však nelze podrazit
a bez podrazu narazit
na dno od,kterého se odrazit.
08.11.2008 11:55:00 | Duhová