TY
TY
Je zvláštní vidět tě,
když už všechno skončilo.
Někdy se ptám,
proč to vůbec začalo?
Víš, líbil ses mi moc,
na začátku,
ještě před tím vším,
ale pak se to zvrtlo
a já řekla končím.
Nevím, jestli toho mám litovat,
možná i jo,
možná taky ne,
ale určitě lituju toho,
že teď spolu nemluvíme.
Stačí říct jen ahoj
a já,
budu ráda...
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Neldor, WerunkaaXD, Hanca.hrasek
Komentáře (1)
Komentujících (1)