Prosím, pomozte ...
Anotace: Hledám báseň či povídku ... její začátek mám v textu. Prosím, pomozte mi ji najít celou ... :( ... :o)
I když zhasneš,
vidím Tě.
I když nejsi na blízku,
cítím Tě.
Ta Tvá vůně je tam výjimečná,
tak nevoní ani dráha mléčná.
Chci, abys do ucha šeptal mi,
ta krásná slova zas.
Komentáře (0)