Anotace: Omlouvám se za báseň asi nevalé úrovně, trochu mimo, ale právě jsem dostal další ránu přímo do srdce, do mých citů a tohle ze mě v minutě vyšlo ven....
Děkuju!
Díky všem, jen už nevěřím,
strašně mě to sráží k zemi, zas a znova...
Už nechci další bolest, utopím se....
Díky Vám všem, držíte mě.
Díky!
09.11.2008 00:52:00 | csieksbo
Když i ve dne je noc
Potřebujeme lásku
Víc než moc ...
Tak najdi sílu, vzepři se bolesti ...určitě existuje místo, kde na Tebe čeká štěstí :o)
Možná už zítra :o)))
09.11.2008 00:48:00 | Beepat
Bude líp... taky mám podobnou báseň - Proč? .. a víš co? Vypsala jsem se z toho, a bylo hned líp :) no fakt... za pár dnů už na tebe třeba nepoleze trápení :) třeba to budeš mít tak, jako já a zase bude fajn :)
06.11.2008 17:48:00 | Puck
..hmm..srdíčko se špatné hojí..a ještě když druhý zlými činy rány solí..moc bolí..
06.11.2008 17:02:00 | Tacca