...a že už se toho o Lásce řeklo, přesto se člověk z ní chvěje v nekonečno...
07.11.2008 18:16:00 | Lota
nechci mnoho...
obraz růží
sestaven do mezikruží
dvojpár očí, zlaté brýle
odpuštění provinilé,
na zkypřenou citů půdu
štěstí zasít chvěním údů,
vody čisté vodotrysky
naplňovat dlaní misky
...
zmaten že jsi málem z toho?
jsem Láska
a nechci mnoho ...
***
Jiří senior
07.11.2008 09:59:00 | j.c.
Tahle básenka je moc hezká, pohladila a pravdou zůstává, že nad dotyk, či malé pohlazení prostě není...
06.11.2008 20:06:00 | NikitaNikaT.