Jejdanánku, co s tím strachem?
Ať se balí, honem, kvapem!
Vždyť zabírá místo citům jiným,
tak ať se potvora rychle klidí!
Je to totiž liška podšitá,
čím se živí, to k tobě přivítá...
Moc hezká básenka! :o)))
15.09.2005 15:34:00 | Cecilka