co říct... zklamání je bohužel částí života, každý si to zažil a pravdepodovne i nekolikrát jeste zazije, ale přesto je třeba jít stále vpřed a neztrácet nadeji.. možná to zní jako laciné klišé, ale v poslední dobe jsem si uvedomila, že neztrácet naději je důlezitý, i když to není moc lehký...
15.11.2008 19:18:00 | Caracol
hodně dobrý... a často to tak bohužel končí... mnohdy mám strach abych taky nedopadla tak.
08.11.2008 17:42:00 | Evil Queen