Myslím*jsi*chci*
Anotace: přijela mne nadopovat láskou*
Hlava se mi točí,
když myslím na Tebe*
Cítím naše rty,
co vynesly nás do nebe*
Byla jsi užásna,
v parku i zrcadlech*
Byla jsi krásná,
v mých spárech*
Byla jsi okouzlující,
v roští i restauraci*
Měl jsem slzy,
v metru,každé vlakové stanici*
Jsi pro mě stvořená,
chci aby jsi byla má žena*
:-*
Přečteno 630x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)