Violet

Violet

Anotace: Fiktivní,ne však ideální.

Je dál než se zdá
schovaná
krčí se přede mnou

V srdcovém příbytku
čeká
na rohatého prince

Chtěl bych oslnit
křídly
tu svou krásku

Vidím jak strádá
ona zas
jak já ji postrádám

"Čas nám stojí
přec už je to let
chci s Tebou kvést
má drahá Violet"

Violet...

Křehká
ale neprůbojná

Hezká
ale nedůstojná

/Moře z jedné slzy
cos v něm vraha zabila
vrať se mi brzy
tam kdes dosud nebyla/
*
*
*

Najednou

Je blíž než dohlédnu
docela nahá
utíká přede mnou

Pod srdcovým mostem
hyne
našlapuje po rohách

Chtěl bych opustit
po svých
tu svou...lásku

"Čas nám stojí
přec už je to let
chci s Tebou kvést
má drahá Violet"
Autor Human Shadow, 06.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: mourner, Anye, csieksbo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co říct... miluju .. ST:)

02.03.2010 19:42:00 | mourner

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí