Po špičkách (lístím)
Anotace: Říjnový pokus; „Sen, ze kterého jsem se málem nevrátila“ (možno som úplne nedodržala tému...ale aj snaha sa cení, však? ;) )
: „V noci sníš mé, já sním tvé..v noci sníš mé, já sním tvé..sny..“
.
o chvíľu zhasnem
nebo
zapálim si
(na)
dobrú noc
ľahnem
do bezodného ticha
zatvorím
myšlienky
a potichu
prebehnem
na druhú stranu
srdca
.
snívam
už dávno prestala som sa pýtať
teba
aj jeho
seba
či vôbec môžem
proste len snívať
na druhej strane srdca
na nepriestrelnej strane mysle
ďaleko od pochybností
kde všetko čisté a jasné je
kde ešte baví ma
nevzdávať sa nádeje
poslednej nádeje
snívať
otvorenými
slepými očami
naivného blázna
na tváre sa dívať
(stále medzi všetkými hľadám
tú tvoju)
nepoznám ťa
a ty potichu šepkáš mi
kto si
a kto sme my
a naše sny
krehké jesenné listy posledných teplých dní
nôtia pieseň osamelých duší
po špičkách
prisahám
úsmev ti nesmierne sluší
..už musíš?
(zbohom
mal by si povedať
zbohom
plakať zakázané
posledné zamávanie
..nie)
tak zajtra opäť
v noci
po polnoci
zašepkáš
a mňa prebudí svitanie
za oknom cinká ranný dážď
ešte ťa cítim
pri sebe vidím
a potom
celý zvyšok dňa
len snívam
.
keby.si.mi
tam.a.vtedy
bol.podal.ruku
a.povedal
presne
to
čo.si.chcel.počuť
odo.mňa
ušla.by.som
s.tebou
kamkoľvek
do.sna
a.navždy
sa.odmietla.zobudiť
ale.ty.vieš.však?
vieš
že.to.ešte.stále.môžeš.urobiť
nabudúce.existuje
.
Přečteno 396x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, vojta petr, Slečna s pokřiveným charakterem, Douša, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Triffid Kolbe, její alter ego, Holis, Actafool, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)