Jj, zlaté kroužkování, co slibu v sobě nosí, ale aj zklamání... tož, zlatý prstýnek, není přecik to nejhlavnější, abychom byli rodina...
20.11.2008 20:41:00 | NikitaNikaT.
Nebojte se,manžel sedí vedle mě ted´ a nikam se mi neztratil,ale děkuju.
08.11.2008 21:21:00 | BARBYE
Je hodně příčin,proč je láska po čase vrtkavá-zda zůstat či jít jinde. Moc záleží na ženě,protože muž ,ať mi to páni prominou,častěji podlehne svodům jiné.
Zvláště,když jeho vlastní žena poleví v lásce z nějakého důvodu.
Myslím to všeobecně-neradím ti.
08.11.2008 15:48:00 | s.e.n