Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kChR-LYxySA&feature=related
Spíš jako taková říkanka, jako "pomeranče, citróny, u Klimenta zněj zvony". A jak je to jednouché, tak je to srozumitelné a potom hezké :).
09.11.2008 11:01:00 | Herbert Dalloway
Jak jednoduché, že? Poskládat pár písmenek, a co potem vzende... Skvělé! ST!
08.11.2008 15:13:00 | NikitaNikaT.
Hezoučká básnička.V tom tvém mládí to nebude jen jednou,než bude ta pravá láska uplyne hodně času.
Zatím budeš skládat verše.
Jde ti to hezky.
07.11.2008 18:13:00 | s.e.n
Krásná to báseńka-bylo by lepší,kdyby s Tebou zůstal.Ach ty slovíčka-co všechno se z nich dá utvořit.:o))
07.11.2008 14:18:00 | střelkyně1