láska k tobě

láska k tobě

Anotace: vyznávám lásku klukovi,který má jinou:(

Takových kluků co můžu mít
jen bych je mohla chtít.
Jenže já je nechci
já miluji tebe přeci!
Ty to víš
ale našel sis jinou
Říkáš mi,,ty si nějak poradíš"
a vzpomínky na mě ti v hlavě zhynou.
Ale co se v srdci odehrává?
Láska k tobě převládá nad mojí myslí
tak se konečně zamysli.
Ale ty toto už nevidíš
už ani mé volání neslyšíš.
Tak o co se tu snažím?
akorád sama sebe na zem srážím.
Nic netrvá věčně
i když se cítíme šťastně.
Vše má svůj konec
I LÁSKA
Autor hyenka, 07.11.2008
Přečteno 693x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, sondulacek, strašidýlko-střapatý, Thesssinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

neco na tom bude :)

25.06.2010 11:45:00 | hyenka

líbí

Přijde mi to takové moudré, máš pravdu.

17.03.2009 17:43:00 | Kapka

líbí

Milujeme ty kteří nás odmitaji a odmitame ty kteři nas miluji ..

07.11.2008 14:56:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí