Temná
Temná noci,
co skrýváš všechnu bolest,
touhu a milosti,
probděným stavem hloupostí…
Přijdeš v noci,
vezmeš si lásku,
odejdeš a ráno…
zase sejmeš masku.
Pod rouškou temna spolu sníme,
proč snít za dne neumíme?
nechceme?
Nechceš…
Nediv se,
i má duše se stala temnou,
když srdce ožívá jen v noci,
když uplácíš mě smyšlenkou levnou…
Tak kdy už skončí,
tenhle bláznivý kolotoč,
jenž jiskřivě tančí
každou, každičkou noc…?
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kateway, Romana Šamanka Ladyloba, Anewue
Komentáře (0)