Slídím
Anotace: po snu a po tvém těle
Slídím, slídím pod kopci tvých ňader,
hledám, hledám kraj rozkoše pod sprškou hvězd,
hladím, hladím tvé jediné dokonalé já,
pár, jen pár chvil do konce této noci,
jen, jen polibek útěchy do ďolíčku tvých úst,
snad, snad to není všechno jen noční můra.
Chraň, chraň mě svojí duší..
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Jin, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)