Chci tě.....
Anotace: moc pro mě znamenáš........
Když v kapky deště promění se sníh,
chci slyšet ještě tvůj nádherný smích.
Když slunce pálí a není kam se skrýt,
chci Tvé tělo hladit,toužim po rukou tvých.
Když zhasne svíčka a roztančí se tma,
já lehce přivřu víčka a vidim ústa Tvá.
Když padá jasná hvězda z nebe,
v tu chvíli začne vládnout noc,
přeju si Tě vedle sebe,
toužim,chci Tě strašně moc!!!
Komentáře (0)