Tak už hajinkej pusinko......
Anotace: na dobrou noc...
Tak už hajinkej pusinko,
peřinku dáme na bříško.
Berušky už šly spinkat taky,
utichl vítr,spí i mraky.
Broučci zalezli do jehličí,
vzhůru jsou jenom andělíčci.
Aby Tě ohlídali v noci na nadýchaném obláčku.
Krásný sny můj miláčku!!!
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)